Hirdetés

Aktív témák

  • ERPY

    őstag

    válasz C.Brigante #17950 üzenetére

    Mert aki beleássa magát a romok tesztelésébe, pakolgatásába, idővel ragad rá egy-két okosság, és ezeket felhasználva, beállítva sokkal stabilabb, akksi kímélőbb eredményhez jut.
    Vedd azt, hogy egy gyári rendszerben mennyi fölösleges xar van. Ezek úgy futkároznak, csinálnak baromságokat néha, hogy nem is csoda ha előbb utóbb problémák jelentkeznek.
    Főleg ha ez mellé még társulnak azok az appok, amik kompatibilitási gondokkal küzdenek, és az esetleges user error problémák. Egy facebook alkalmazás képes olyan dolgokat produkálni, hogy csak les az ember. 2-3 naponta mindig előjön valaki a facebook xarral. Nekem csak az nem tiszta, miért nem lehet azt böngészőből használni? Ugyanazt látod, csak stabilan és jól. Aki meg sokat chat-el rajta, az tegye fel az IMO-t, be tud jelentkezni egy csomó helyre egyszerre (msn, fb, skype, stb), és minden nemű akksimerülés nélkül 24 órában elérhető. Plusz az IMO hálózatán lehet beszélni is mint Skype vagy Viber esetén, és 2g-n is tökéletes. Lehet file-t, képet, videót, küldeni mindenre, mivel a saját tárhelyén tárolja a feltöltött cuccokat, a másik csak egy linket kap.

Aktív témák