Hirdetés

Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz pestibenji #20862 üzenetére

    Áttettem inkább offba.

    Nem is rakok fel minden szir-szar programot :B Át szoktam olvasni mi mihez kér hozzáférést, és ha nincs köze ahhoz amire használni akarom, nem teszem fel. Most őszintén szólva, de lesz.rom hogy mit akar szinkronizálni - nálam ne akarjon. Én annyit várok el egy ilyen programtól, hogy tudjam olvasni a posztokat, tudjak írni, esetleg - mert mint látom lehet ilyet is - tudjak képet feltölteni/linkelni. És csúnyán mondom, de ku.ra nem érdekel mi mást akarnak még rámerőltetni.

    (#20863) a_n_d_r_e_w: Nem vagyok paranoiás, a hangok is megmondják :) Olyannal egyébként még nem találkoztam amit te írtál. Pl. a mobilos Steam-nek örülök, mert volt már hogy amiatt csúsztam le játékról, hogy nem értem haza időben.

    Egyébként az egész android (egyik - mert van pár :) ) legnagyobb baromságának azt tartom, hogy a programírók mondják meg mit csinálhatnak az én telefonomon. Mintha pl. upc-t vagy digit csak akkor kötnék be, ha megadom az ismerőseim nevét/telszámát/lakcímét.. Nem is az a fő baj, hogy kér, hanem az hogy nem lehet szabályozni. Vagy elfogadsz mindent vagy fel sem teheted. És találkoztam már jópár programmal aminek a kérései köszönőviszonyban sem voltak azzal amire készült.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Aktív témák