Hirdetés

Aktív témák

  • vati182

    aktív tag

    válasz mogyesz #23145 üzenetére

    Köszönöm, a figyelmeztetéseket, így már jobban fog menni az írás, remélem érthetőbben is fogok tudni fogalmazni.
    Előtte nekem 2.3.4 rendszer volt rajta és ott ahol vettem függetlenben ott frissítették le nekem.
    Mert úgy volt tulajdonképpen, hogy egy srác O2 nél vásárolta, függetlenként kint Angliában, és nekem megcsinálták itt magyarra meg felnyomták rá az ics-t, meg a biztonság kedvért át lett írva az imeim, ha bármi történne a 2 év alatt kint a sráccal, vagy az elő fizujával akkor ne tiltson le véletlen sem.

    "beszakadna" "beszaggatna" nem csak a festmény tud beszakadni fizikálisan, hanem véleményem szerint egy film is akár vagy egy animáció, na most gondolom azért ez nem tartozik, a segítségnyújtás részhez, de utánanézek majd, hogy frissítsem tudásom ilyen téren is.

    Használtam a telefont wifi-n internetezésre, 1 órácskát összesen naponta kb. meg egyéb módon is, aminek a lényege, hogy a kijelző aktív volt.

    A romfőzéssel kapcsolatban, szeretném megtudni, h érdemes e lecserélnem akkor ezt a független 4.0.3 ics- gyári történetet, van e valami olyan ami miatt megérné nekem ezzel foglalkozni vagy nincsen értelme.

    Jahm és akkor amire reagáltál végül is, hogy szerinted, az 1 nap akkor nem rossz, erre szeretném megkérdezni, hogy nem szokott ehhez a telefonhoz mindenki nagyon aksival indítani kapásból?

Aktív témák