Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Csak nem az igazi a teló, bárhogy állítom. :U Azt tervezem, hogy így ahogy van lementem CWM backuppal, aztán utána egy szűz és gyári LPX-et megnézek Dorimanx kernellel.
    A feltelepített appok közül a gyanúsabbakkal fogom kezdeni a telepítést, aztán ki fog derülni, hogy a mostani kernel+romban van e a hiba, vagy valami app összeakadás van.
    A helyzet az, hogy kezd a pöcsöm tele lenni, hogy minden ROM szép és jó ideig-óráig, ill. addig amig nincs fent 100+ alkalmazás...Mert utána jönnek a lagok, a wtf szituk, és egyéb más rejtélyes dolgok. Lehet ez csak a főzött romok kiváltsága, de most majd ki fog derülni, miután a gyári LPX-et kipróbálom.
    1 biztos. Amig i4-et használtam, ilyen nem volt, pedig ott volt 130+ app is telepítve, és semmi lassulás nem volt tapasztalható.
    Most kicsit átfordultam az Android bűvöletből, bár a rendszer sokszínűsége nagyon bejön, de ha nem fogok tudni gyári rommal se folyamatosságot, és problémamentességet elérni 100db app telepítése után, akkor rendszert fogok váltani, és ha váltás, akkor WP8 egy Lumia 920-al karöltve. iOS és i5 nem kell, más meg nagyon nincs. :U

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák