Hirdetés

Aktív témák

  • Rotate

    veterán

    másodszor is beakadt a wifi bekapcsolás, és eltartott 1-2 percig mire észhez tért, azt hiszem ezt már nevezhetjük hivatalosan is bugnak... Psytechnek volt még ilyen, másnál?

    aksi egész jól bírja, bár GB jobb volt valamivel, de ez még csak az első töltés, 9 órája és 44 perce vettem le a töltőről, volt negyed óra hanghívás, 3 és fél óra kijelző, ennek a nagyja net Operával illetve twitter Tweetcasterrel, volt pár perc Viber hívás is, és mivel ma fényesebb idő volt 50% és 75% között váltogattam a fényerőt :) ja és élő hátterem van, a net fele wifi másik fele 2g volt, meg folyamatos 2g sync...

    még van 30%-om, ebből még elvileg kijön 1-1,5 óra kijelző :) tehát 4-5 óra főleg nettel 2A-os aksival szerintem nem nagy visszalépés GB-hez képest :) erről a Nova Launcherről pedig nem tudok elég ódát zengeni, imádom, királyak az ablak animációk is, a kártyapaklis átmenetek is jók, beraktam homescreenre is azt, el tudom tüntetni a notibárt, be tudom lőni 5 sorosra gond nélkül, és mindezek mellett full smooth :) a 2 ujjas gesztusok a legjobbak a homescreenen, simán megérte a 3€-t :) remek cucc :)

Aktív témák