Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Egy Galaxy S szériát átfogó kérdésem lenne.

    Azt hallottam, hogy az eredeti Galaxy S-ben és az SIII-ban is jó a DAC (digital-analog-converter az audio kimenethez), de az SII-ben kevésbé.

    Nos, az SIII nekem túl nagy és túl drága. Sima S-t már nem árul a T-mobil, az pedig nem hangzik jól, hogy pár hó maradék garanciával vegyek egy kopott készüléket nem sokkal olcsóbban, mint amennyiért a T-mobil adná az S+ modellt. De még az S Advance ára is vállalható lenne bontatlanul, vagy lenne belőle fiatalabb, alig használt is aprón és külsőre nekem az tetszik legjobban (nem kanalas az alja).

    Szóval, az első sima S és az SII közti modellek hogy állnak DAC terén?
    Az S+ 1:1 megörökölte az S ezen részét, vagy abban is butábbacska van már?
    Illetve az S Advance az SII DAC-ét kapta, vagy a sima S-ét?
    Sőt... ez helytálló egyáltalán, amiből kiindulok...? Szóval melyek azok az S modellek, amikben jó a DAC?

    Egy Vsnoic RG06-al használom majd, amihez vélhetően picit gyengécske lesz még az S széria legjobbja is, és sokat használom lejátszónak a telefont, így ez nyomós szempont lenne. A régi 5800XM-emet is leginkább ezért cserélném le végre, hogy jobb legyen a hangja (bár amúgy is elég öreg már, csak nem szántam rá eddig).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák