Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Úgy tűnik működik a "lényeg": CM10-el látszólag fut a Voodoo Sound. :C
    Arra viszont még nem jöttem rá, hogy a Premium vajon mivel tud többet? Semmivel, csak önkéntes támogatás, hogy fizetek is érte? (Azt hiszem meg is teszem majd, ha valamiért amúgy is meg kell adnom a kártyaadataimat...)

    Azért mondom, hogy látszólag, mert nem tudom objektívem letesztelni és az biztos, hogy nem állejtegetős a különbség. (Most egy SoundMagic E30-al használom, míg megjön egy Vsonic GR06, de állítólag már előbbi is túlmutat egy akármilyen telefon vagy olcsóbb, de zenei minőségűnek mondható DAC képességein...)
    Ami biztosan látszik, hogy szépen letiltja (kimaxolja) a software DSP hangerejét (digitális hangerőszabályzó) és a DAC erősítését állítja be a hangerő gomb. Illetve próbaképp megnéztem, hogy a hardware-es mélyhang-kiemelés is működik (bár ezt alapvetően nem szeretném használni).

    Amúgy érezhető, hogy lassabb, mint az i9100, de a Nokia 5800XM után ez is ég és föld minden tekintetben (sebesség, funkcionalitás, na meg a csodás AMOLED kijelző, stb). Már bánom is, hogy eddig halogattam a cserét, mert jó pár hónapja megfizethető már számomra is ez az i9000. És ez legalább gond nélkül fér el a zsebemben (az SII már nagyon határeset lenne, az SIII-at nem is lenne értelme kipróbálnom élesben...)
    35k-t mindenképp megért egy használt, de jó állapotú i9000. :K

    Még azt nem tudom, hogy a mellé kapott Polarcell 1800mAh akksi az vajon tovább bírja, mint a gyári 1500-as? (Főleg ha felteszem, hogy alapvetően ez volt a pótakksi, a gyárit pedig hajtották már...?) Vagy azt a 300mAh-t nyugodtan le lehet vonni a "noname" akksi megjelöléséből? Használ valaki ilyet..?

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák