Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ( V )

    veterán

    válasz janos666 #9987 üzenetére

    szerintem a romban van a dac driver, de én is csak az erre érzékenyebb fülű kollégáktól hallottam panaszt (ilyen Gyári Vs ICS/JB viták során) hogy állítólag a gyári / gyári driverekkel rendelkező romokon (pl CM7 v MIUI GB) jobban teljesít a Voodoo mint a teljesen főzött ICS vagy JB-ken.

    a CWM backup csak a partíció image-fájljait menti le (ill. a cwm 6+ recovery-kben már picivel szofisztikáltabb de a lényeg ugyanaz) visszaállítani akkor tudja ha a partíció kiosztás ill a fájlszerkezet megegyezik a mentettel, magyarul pl. JB-s mentést nem tudsz GB-re visszaállítani, csak ha előtte felinstallálod a JB-t! és ugyanígy fordítva is.

    cwm-el gyári romot nem tudsz feltenni, ahhoz odin kell, de nem bonyolult a dolog, az 1-esben pontosan le van írva lépéstől lépésre, és minden android verzióhoz külön kernelverzió van tehát pl. a Semaphore JB nem lesz jó GB-re is, de van külön Sema GB is - szintén benne van az 1-esben ;)

    a JW8 gyárit tudom ajánlani, nagyon jó lett (kellett hozzá 2 év :DDD) Semaphore 2.7.4-el fűszerezve, de az XDA-n találsz főzött JW8-akat is mint pl. Meso ROM v2 vagy Saurom JW8 jó sok extrával az alap gyári roma épülve! ;)

    [ Szerkesztve ]

    * Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 * OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - ᴄʀDʀᴏɪᴅ 10.4 *

Új hozzászólás Aktív témák