Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • platz

    csendes újonc

    válasz Flashget #101026 üzenetére

    cybermanus és Top cat. Köszönöm, hogy ennyire segítőkészek itt a fórumozók, így Ti is. Ezt a folyamatot én is megcsináltam. Sajnos nem fogad el egyetlen egy fájlot sem /All file esetén/. A tömörítettet gondolom alapból nem. Kicsomagoltam és a képernyőmentés szerinti fájlokat kapta. Ezek közül egyiket sem fogadja be az editor program.
    Megpróbálkozok a új progival, ha le tudom tölteni. Nekem már a "piros szerkesztésgomb" sem jelenik meg, gyakorlatikag nincs beolvasott file.
    Amennyiben sikerülne beteszem a képernyő mentését.
    Flashget -nek: Sajnos a szolgáltatóról nem sokat tudok, mostanában lett új szolgáltatónk. A nevük: I-TV.Zrt, kinek megbízásából a korábbi tv szolgáltatónk felügyeli a hálózatot. Az interneten megtaláltam a webhelyükön a csatornaakiosztásunkat. A lista alján azt írja, hogy analóg TV tulajdonosok bérelhetnek digitális átalakítót a TV jükhöz, valamint a mpeg4 vételi lehetőséggel rendelkező TV tulajok meg is vásárolhatják (SET TOP BOX). Az értelmezésével gondban vagyok. Sajnos nem értem el őket az ügyfélszolgálati telefonvonalukon. Nem tudom ez lényeges lehet -e? Az alábbi csoportban találtam meg a csatornakiosztásunkat: "A kábeltelevízió szolgáltatás keretében elérhető simulcast csatornakiosztások"
    Ezen kívül még az analóg kiosztású táblázatok közt is megtaláltam az analóg csatornakiosztást..

Új hozzászólás Aktív témák