Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JaniACE

    tag

    válasz GoZoL #10303 üzenetére

    Szia.
    A program használati útmutatója példával is -> Itt. Néhány pontban módosult azóta mióta írtam:
    A 10-es pontban írttal ellentétben nem lehet a jellegzetes stringeket lementeni, hála a kellően csicsás, de szerintem elemzabálóbb és felhasználó-barátlanabb inputfelületnek.
    A 12-es pontban a listaléptetés már működik, viszont ha weboldal esetén nem jelenik meg, akkor a lefelé gombbal elő lehet csalni (talán...). Vigyázni kell a flash-tartalmú oldalakkal, időnként belefagy az oldal legenerálásába, és rosszabb esetben csak áramtalanítás után fog újra reagálni a tévé.
    A 13-as pont kiegészül a p.size gombbal, lehet variálni a képarányt/méretet. Egyes videóknál nem működik a tekerés, előszeretettel le is fagy olyankor.
    A 15-ös pontot el lehet felejteni.

    RSS-hez azt a linket kell beírni, amit az aktuális oldal rss-linkjében van: pl a blog.hu oldalaknál keresni kell a 'RSS 2.0 bejegyzések' linket, és azt kell megadni a netplayernek - például: http://iddqd.blog.hu/rss
    Végül is az rss az xml formátum. ;)
    Rengeteg oldal hibásan, szétcsúszva, hibás karakterkódolással, rossz színekkel jelenik meg, de jobb mint a semmi. ;)
    Interakció a weboldallal (írás, médialejátszás, stb..) nincs, csak a scrollozás lehetséges az oldal aljáig.

    Szemezgethetsz azozo kolléga médiagyűjteményéből is -> Itt keress xml fileokat, például: radiojani.xmldátum: 2010.12.04. 6:08, létrehozta: A Zoli (1. verzió)
    59 kB Letöltés
    A 'Letöltés' linkből (https://sites.google.com/site/azozotv/rss/radiojani.xml?attredirects=0&d=1) a netplayerbe csak az xml-ig bell beírni: https://sites.google.com/site/azozotv/rss/radiojani.xml .

    -----
    @mamu#10308: Szóközt a jobbra nyílt lenyomva adhatsz a szöveghez.

    [ Szerkesztve ]

    Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)

Új hozzászólás Aktív témák