Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]Dani

    őstag

    Sziasztok!

    Van nekem egy kisebb méretű 81 vagy 82 centis Orion lcd tévém, még úgy kaptam egy ismerőstől tán fél éve. Olyan problémával találkoztam ma amivel nem tudok mit kezdeni, ezért bátorkodom feltenni itt a kérdést, hátha tudtok segíteni.
    A probléma a következő. Tv-t bekapcsolom, ez után 3-4 másodpercig tudom kezelni (hangerő, csatornaváltás stb.), utána a kép és hang megy tovább még kb. 5 másodpercig, aztán kikapcsol majd újra vissza, de már a 2. visszakapcsolásnál nem is tudok kapcsolgatni meg semmi. Pár másodpercenként ki és be.. Folyamatosan ugyanazt a csatornát adja be ugyanazon a hangerőn, hiába változtatok akármit is még mielőtt először kikapcsolna. Óra is visszaáll mindig 2010.01.01 1:00-ra ha jól rémlik, így én ebből azt szűröm le, mintha valamilyen okból resetelné magát egyfolytában. Kérdés miért? Ha kihúzom az antenna kábelt akkor azt csinálok a tv-vel amit csak akarok.. Amint visszadugom, már ugrik is a DTV-re és puff, kezdődik előröl minden. Lehet a szolgáltatóval van probléma?

    Elnézést ha kissé zavaros és érthetetlen, talán egy videó nagyobb segítség lenne, de remélem így is tud valaki segíteni. :B

    magyarsrac

Új hozzászólás Aktív témák