Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dodeszh

    tag

    Meglett az új 43KU6000, nálunk jelentős minőségi ugrás egy 8 éves LG SD plazma után. Egy darabig megleszünk vele.

    Viszont szeretném a legtöbbet kihozni belőle!
    UPC tv adás fut rajta legtöbbet, mivel járok jobban, a mediabox-szal vagy a CI+ kártyával? A medaiboxot (HD) már megszoktam, ismerem, amit tud, megfelel, de a CI+ lehet jobb a TV-vel. Jobb valamiben?

    Képileg tudok valamit állítani, hogy a dobozból kivett állapothoz képest szebb legyen a képe? Milyen beállítás ajánlott TV-hez? Néha a bőrszínt látom elég haloványnak egyes adásoknál, de lehet, hogy ez az adás hibája.

    Próbáltam a PC-t rádugni HDMI kábellel. Kb. 4-6 másodpercenként eltűnt a számítógép képe, majd visszajött. Mi lehet a gond: PC beállítás, kábel, tv? Korábban az LG-vel ment ugyan ezen a kábelen (nyilván a felbontás nem volt megfelelő). Milyen felbontáson érdemes használni (FHD filmnézéshez, nem játékhoz): 4K a windows-zal nagyítva vagy eleve FHD beállítással a PC-ről?

    A routerre csatolt HDD-ről képes a TV filmet lejátszani? Van valami különleges trükkje, vagy elég hozzzá, ha wifi-n vagy kábelen csatlakozik a TV a hálózatra? (UPC ConnectBox router)

    Telefon, tablet (Huawei Mate 8, Homor 8, Ipad) képet valahogy át tudom küldeni a TV-re wifi-n? Mi kell hozzá?

    Érdekes, hogy a hangja az ezer éves LG-hez képes egyértelműen rosszabb, pedig az sem volt felső kategóriás cucc, bár most azt olvastam, hogy más mai TV-hez képest meg rendben van. Majd egyszer lesz hozzá egy hangprojektor...

    Kezdő vagyok, megköszönöm a szájbarágós válaszokat! :)

Új hozzászólás Aktív témák