Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galco

    csendes tag

    Sziasztok!
    Itt is elmondom, hátha...
    Köszi a fórumot, sok hasznos info van itt is!
    Megkérdeznélek benneteket, hátha hozzáértő választ kapok:
    1. Amikor megvettem a tv-m, hülye fejjel azonnal frissítettem a legújabb firmwaret, így persze nekem sincs pvr. Pedig JÓVÓNA'! Kérdés -korábban már kérdezték is- Tudom visszafelé "butítani" a gépet? Azaz büntetlenül rá lehet tölteni a 3008.3-at, vagy meghülyül a kütyü? Ha igen hogyan? :F

    2. Ez már csak amolyan egyéb hozzászólás: nekem c654-em van. A-s, 40-es panelos c650 meghajtással és még a designja is jobban tetszik. Nem ez a tv álmaim netovábbja (pláne hogy panasonic g30-ast nézegettem), DE
    -ugyan kékeslilás és kissé foltos is a panel -és persze vártam, hogy ez majd mennyire zavarja a szememagyam,de mégsem! Hd és full hd-s adásoknál teljesen ki tudom zárni, nem zavaró! :))
    -hozzáteszem, hogy egyik ismerősömnek s-paneles c650-esének feketéje valóban szebb, viszont a megjelenített képanyag sebessége valahogy másabb!
    -műholdas Digi-m van (külterület miatt), hát stamfos is eleget, hogy gáz lesz (panaplazmát többek közt ezért is részesítettem előnyben, hogy jól kezeli ezt a hibát) és mégis vannak műsorok ahol elég tűrhető a kép!
    -aki csak teheti, annak javaslom a dvb-t antenna hsználatát! Az m1-m2-és duna hd adásai valami fergetegesek!!!! Gyönyörűek! Én a boltokban sosem láttam ilyen minőségben futtatni tv-ket rendes tv adásnál! Ennek így van értelme! Alig nézzük a digit, mert minden más szabadon fogható adásnak szebb a képe! Mindenképpen küldjetek rá ilyen jelet! Brutális!
    -aki tv vásárlása előtt olvasgat annak annyit, hogy nekem a beépített mediaplayer nagyon korrektül kezeli a videófileokat akadás nélkül, kockásodás nélkül! Állítom olykor jobb minőséget produkál, mint a szgépemen uannál a filmnél! Nem is értem mi az értelme még a külső lejátszóknak?!
    -talán a legfontosabb! Marha jó áron sikerült beszereznem és innentől a nem mindegy! A pana plazmája 240 körül van, sok samu is 150-200 körül! +Falikar, +kábelek, +kütyük, +bizonytalanság több esetben!+ esetleg 3d szemügék az egész családodnak! Durvasok pénz! Amennyiért meg tudtam venni, azért nem volt kérdés, hogy ezt választottam és ennek tudatában mondhatom nyugodtan, hogy egyelőre nem is bántam meg!!!! Pedig igen csak érzékeny a szemem a rossz minőségre!

    A fenti 1 kérdésem vár még megoldásra! Ha valaki tud pvr ügyben korrekt infóval segíthetne, hogy még tökéletesebb legyen a tv-m!
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák