Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KamuMazsola

    őstag

    Sziasztok!
    Vettem a telekomtól egy Samsung 55NU7102 tévét. Kicsit beleolvastam a topikba és értetlenül állok előtte, hogy itt szinte minden le van gagyizva, de azért csak piszkálja a csőrömet, hogy ezzel mi a baj? Félmilliót én biztos nem adnék tévéért, a napi műsorokat, sorozatokat ezen szeretném megnézni, meg néha egy-egy filmet. Iptv előfizetésem van, légkábelt pillanatnyilag nem használok, így a tévé tunerje nincs kihasználva.
    A 4K tartalmat értem, hogy miért nem 5 méterről kell nézni egy ekkora megjelenítőn, de ettől függetlenül azt tapasztalom, hogy kb 3,5-4 méterről mintha mégis jobb volna a 4K, mint az FHD.
    A tévé beállításai között van néhány, amihez az van odaírva, hogy a típus, vagy a régió nem támogatja. Ezeken a dolgokon a régió megváltoztatása változtat valamit? Pl nekem szürke az eqvalizer, ezt lehet valahogy aktiválni? Gondolom BT-t ez a tévé nem tudja. A hangját is gagyizza mindenki és százezrekért akar hozzá 5 cm-es átmérőjű sugárzókat venni. Szerintem tévéhez mérten elfogadható hangja van, házimozizni megfelelő hagcuccokkal kel, nem Sokol hangszórókkal, ez számomra világos.
    Szóval szívesen fogadok minden tanácsot, ami segít a készüléket minél hamarabb testreszabni - belakni. Hálózati filémlejátszás is érdekelne, pl a számítógépre letöltött filmeket hogyan lehet a tévén megnézni? A beépített wifivel hogyan tudok csatlakozni a gépemen lévő filmekhez, ha egyáltalán ezt így lehet?

    Üdv.: KamuMazsola

Új hozzászólás Aktív témák