Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    Megjött a q55qe70-em. Nagyon nem volt időm nyomogatni, de a Észtország régió valóban működik és van csatornarendezés. Ezen felül nincs bevilágítás és a betekintési szögek meglepően jók, sokkal rosszabra számítottam. Durván 2.5 méter távolságból egy majd 3 méteres kanapén szabadon mozoghatok, nincs kifakulás, szín torzulás ami azért is meglepő, mert az ips-es lg 49UH661V-n már rég elmentek a színek (ezt nem az első ips-el lg-nél látom) és a fekete elkezd szürkülni ilyen poziciókban, de volt VA-s 48-as Sharp Aquos-om is aminél elég volt 20cm-ert mozdulnom, hogy elmásszon a kép. Egy szó mint száz a betekintés dolog baromira túl van lihegve, pedig baromira érzékenyvagyok erre.
    Beállítani nem volt időm, csak besötétítettem és gyorsan bedobtam olyan 4k/hdr tartalmakat amik nem igazán mentek a fenti LG-tv-nek...hát a két tv nem egy liga, nézhetek újra egy rakat filmet, mert valami eszméletlen látvány egy ips-es tv után :D .
    Nem tudom, hogy a 8bit+frc+rgbw struktúra vs 10 bit+rgb vagy az ips vs va miatt ekkora a különbség vagy csak pusztán tré volt a régebbi tv-m, de most vannak színek, van fekete és hdr alatt nem olyan a megjelenítés mintha valami szürkés fátyolon keresztül nézném a filmet, minden tű éles.
    Persze mint mondtam még kell egy kis idő amire kitapasztalom, de perpill nagyon elégedett vagyok a tv-vel, túlteljesítette az elvárásokat :K

    fcc : Igen működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák