Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Katumoto712 #14247 üzenetére

    Rákerestem, tényleg azt irják a 2D->3D konvertálásnál, hogy NO. :(
    Na mindegy, ha nem nagy szám, akkor annyira nem fog hiányozni.

    Állítólag csak az Imax 3D adja vissza teljesen az élményt,bár nem értek hozzá.
    Én a samsung 3D experience store-ból néztem meg a dínós promó filmet, hát az ütött. Nemtudom az imax milyen, mert nem volt bátorságom elmenni egy olyan hosszú filmre annyi pénzért, nehogy 15 perc után szédelegve kellen kijönnöm. De ez a dínós ez nagyon kemény volt, szabályosan voltak mélységek és "magasságok", azaz kifele is kijött a kép. Arra kell figyelni, hogy nem szabad a szemeddel ráfókuszálni a különböző "térsíkban" lévő objektumokra, hanem kényszeriteni kell, hogy továbbra is a tévé képernyőjének síkjára fókuszálj, és "tudat alatt" érzékeld csak a kifele és befele nyúló térhatást. Ha ugyanis megpróbálsz a dínó fejére ráfókuszálni, ami kinyúlik a nappali közepéig, akkor azonnal szétesik a 3D hatás, az ember agya 200-al nekirohan a szemének, és nekem elkezdett jojózni a szemem :)

    Passziv - aktiv 3D: én a mammut-beli edigitalban megnéztem mind a kettőt. Ki van állitva egy 40-es LG, passziv 3D-vel - szép, meg jó, meg laza, hogy egy müanyag, 500 ftos nagypapa szemüveggel lehet nézni - de akkoris elvész a függőleges képfelbontás fele. Azaz 1080 helyett 540 képsort látsz, ami ugye kb DVD felbontás. Ezt állitólag nem érzékeli a szem, de hamár lehet választani, hogy fullHD 3D-m legyen, vagy halfHD, akkor nálam nem volt kérdés. a 200 Hz-es technológia miatt (6-os széria fölött) meg nincs vibráció, villódzás, szemfáradás, semmi. Annyi hátránya van az aktivnak, hogy töltögetni kell a szemcsit, vagy elemet cserélni benne. Nameg ha ráülsz, drágább :)

    Wifi: külön stick kell a 6100-nál, nincs beépitett wifi. Állitólag csak a saját samsungos dongléval müködik,nekem van otthon egy bontatlan tplink, még nem próbáltam ki. Hétvégén felfúrom a falra a tv-t, és kábel-mentesités cimén kipróbálom a wifit is.

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák