Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz BBéci #14510 üzenetére

    Igen, közben utánaolvastam, és írják más fórumokban, hogy kell valami CA illesztő, abba bele a kártya, és ezt a CI-be. Ha a kettőt összerakjuk, abból lesz a CICA :D
    Nade a lényeg, hogy ezt nem támogatja sem a UPC sem a T, mert előszeretettel összepárositják a boxot a kártyáikkal, és csak igy megy az adás (és valóban, erre vártunk tegnap este fél órát, mire összepárositották a központban, és végre lett kép).
    Jó, hát megbékélek egyelőre, hogy egy 15 éves VHS magnóval vetekedő méretü szarság van a 2011-es ultramodern 3D-s, 1 centi vastag tv-m alatt, és a PiP funkciót sem tudom használni. Majd eccercsak lesz egy ilyen lehetőség, hogy sima vezetéken is foghatom az adásokat.

    Redneck: pontosan igy voltam énis, mint te: nem sajnáltam azt a +30ezer ftot a 3D-re, és nem bántam meg! (hamár 200 fölött költök tv-re) Viszont cserébe olyan élményt ad, ami megmondom őszintén, kevés kellemes dologgal vetexik. Én sokáig halogattam a lapostévé beszerzését, már szerintem boldog-boldogtalannak van, én meg még mindig a jó kis csöves sony-t néztem múlthétig. Nade hamár veszek, akkor legyen 3D, meg okos, meg ügyes, meg csillivilli.
    Ami a képminőséget illeti: tegnapig egy scart-os beltérin néztem a Thome adásait (sat tv), hát mitmondjak, az ocsmány és a hüdeszar között mozgott. De erre fel voltam készülve, lévén Apámnak már vagy 4 éve van lapostévéje (igaz csak HD ready volt akkoriban), és azon a digi is ugyanilyen kockás, elmosódott - érthető módon a nagyítás miatt.
    Nade tegnap, hogy végre megkaptam a HD képes (HDMI csati) boxot, hallod, ég és föld! Megkockáztatom, hogy DVD minőségü képem van a korábbi pixelháború helyett, és alig alig van különbség a valós HD adás (3 csatorna van a sat HD csomagban), és a nemHD között. Jó, ez igy túlzás, de érted a ferdítést :)
    Azt viszont nem tudom, hogy a 2D-s és 3D-s tévék képe között 2D-ben mi a különbség. Én megnéztem jópár tévét most az utóbbi hetekben, de nemigazán láttam különbséget. Nem hiszem, hogy nagy eltérés lenne, ez ne legyen fő érv a döntésednél.

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák