Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rcsi

    csendes tag

    Tapasztalataim!

    Sokat olvasgattam a forumon a led lcd tv-k elonyeit, hatranyait.
    Nemreg vettem egy 40d6500-at, es minden elismeresem a forumozoke. Amit leirtak a kep hibaival kapcsolatban az minden ugy is van.
    Digi muholdas tv elofizetesem van (ami eppen arra eleg hogy a regi kepcsobes tv-m szep kepet adjon), es itt bele is futotam egy naiv hibaba. A d6500-as sorozatban van dvb-t,c,s/s2 tuner ami nagy szerepet jatszott a tipus dontesenel. A problema a Digi-vel kapcsoltban egyszeru es bosszanto: valami navra kodot hasznalnak, amit nem fogadnak el a tv-k, igy fujhatom a dvb-s tunerem. A belteri egyseg amit most adnak az elofizeteshez az egy kalap sz.r, ugyanis megkapja a digitalis jelet amit szepen atvalt analogga, lerontva a kep minoseget, es ezt kuldi a tb-be. Elso pillanatban nagyon idegesito, de lassan hozza lehet szokni.
    Persze nem orulok neki, csak egyenlore ez van, es a 70rugoert megveheto hd belteri. Remelhetoleg nem marad sokaig ennyi, es elerheto aron hozza lehet majd jutni.
    A kulonbseget a kep minosege kozott ma tudtam igazan megfigyelni mivel hoztam egy egyszeru szobaantennat, osszekotottem, megkerestem a 7 digitalis csatornat (mindig tv).
    Mintha nem is ugyanazt a tv-t neznem, gyonyoru a kepe.
    Sikerult megnyugtatnom magam, hogy nem csinaltam rossz vetelt, es a jovoben minden csatornat tudok majd ilyen gyonyoru tiszta keppel elvezni,
    Remelem tudtam segiteni azoknak akik d65xx sorozatu tv-t szeretnenek vasarolni.

    A meretekkel kapcsolatban nagyon egyszeru a dolog. Be kell menni az MM-be egy centissel, es le kell merni a kiallitott tv-t. (amennyiben nincs nalad centis kerd meg az eladot, en is igy tettem.)

    Udv: Rcsi

Új hozzászólás Aktív témák