Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pucni

    csendes tag

    válasz sandró60 #20257 üzenetére

    Euronics, hivatalos 5 évre kiterjesztett garanciával. Jó két hete és épp akkor érkezett pár db.
    40D6500-ra vadásztam, de nem volt így a 6570-es lett. (Aminek csak a talpa és kávája más kicsit és 220e Ft volt 200e helyett.) Azért a gyárilag belecsomagolt 1 pár szemüveg mellé kértem még 1 párat ajándékba.
    Meg vagyok elégedve a képével és a médialejátszóval is.
    A 3D egy nagy parasztvakítás. Először engem is lenyűgözött és meg akartam fogni a képből "kiúszó" halat, de ennyi. 2D-3D konverzió használhatatlan.
    Valós HALF SBS 3D filmet nézni biztos jó dolog, de szerintem szemrongáló halott technológia. Aki ma sokat néz így TV-t, az pár év múlva majd az utcán is szemüveggel lesz kénytelen járni úgy kinyírja a szemét.
    Van a bakelit lemez és a CD, amihez 30 év múlva is lesz lejátszó. És van a minidisc, DAT, laserdisc, amik zsákutcák lettek. A szemrongáló szemüveges 3D TV is csak egy fellángolás, amihez ha megveszed a gyűjteményedbe a jó drága filmet, akkor 15 év múlva ha meg akarod nézni lehet, hogy problémát okoz majd lejátszót és megjelenítőt szerezni. Egy PC-n mondjuk nem lenne gond majd a lejátszás. A szemüveg párosítás már inkább. Nem véletlenül nem ajánlják gyerekeknek a szemüveg használatát.
    A jövő a szemüveg nélküli 3D vagy a holográfia.
    Ez az én véleményem. Én így látom.
    Szóval ha 40 colos helyett kaptam volna egy 46 colos hasonló tulajdonságú és azonos árú samsung TV-t, akkor azt kértem volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák