Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beltha

    csendes tag

    válasz mrhitoshi #20712 üzenetére

    köszönöm szépen! egy picit félreértettél de valószínű én fogalmaztam rosszul. Wifi nem filmlejatszashoz kellene hanem netezéshez. Természetesen én is külsö vinyón keresztül szeretném megoldani a filmlejátszást, egyrészt mert (mint te is emlitetted) sokkal jobb, masrészt sajnos pcmben csak egy 250es vinyo van, az meg semmire nem elég.
    Ha esetleg nem olvastátok előző kommentem, most döntés elé állított egy srác, mert egyik forumba feltett egy SATA3-as Western Digital WD20EARX hdd-t (ami külsö házban van) mindösszesen 24ezer forintért. Van rajta egy darab usb 3.0 port. Na most ez a hdd 34nél kezdődik újonnan. A szerkezet 3 év garanciával rendelkezik. Meg is venném csak mivel elég laikus vagyok a témában, félek hogy nem fogja érzékelni a tv.(nemtudom miért, csak feltételezem:D) Tipp?

    Egyébként érdekes mert megvettem, próbálgattam hdfilmekkel, és a vásárlást követő másnap beraktam valami imax bálnás filmet (4-5giga a ~45perc hossz) es a film elejen kiszurtam hogy hoho! 1-4 led nem ég középen! Mondom mi a..?! előszőr reméltem hogy csak koszfolt vagy direkt olyan de a világos kék-háttérrel 3 nagyon szembetűnő volt. Ezekután sok filmmel próbáltam megnézni hogy vajon látszódik-e azokon de egyiknél sem észleltem semmit sem. Talán nem volt olyan jelent a filmekben vagy nem is tudom (10-15 gigás bluerayekkel probaltam csak 1080pseket, szal még az sem mondható hogy nem volt elég jó felbontás hozzá).
    Valakinek esetleg van valami tanácsa hogyan is tudom gyorsan és pontosan kiszürni azt (pl egy pendrivera telepíthető vagy rakható file-lal) van-e és ha van mennyi pixelhiba a képernyőn?
    Leszedtem valami pixelhiba tesztert (több egyszínű képet vetített ki a monitoromra) viszont virusirto rögtön elkezdett sírni szóval azt inkább hanyagolom. Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák