Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zebu

    addikt

    válasz AtHoS #2123 üzenetére

    Én is tegnap üzemeltem be egy ilyen TV-t és nagyon elégedett vagyok vele. Cloudingot én is láttam, ha nagyon akartam. Igaz csak az input váltásoknál. Lejátszás közben már nem.

    MKV-t próbálgattam, tökéletesen viszi DTS hanggal. Amit nem csinál, hogy az MKV file-ban található feliratokat nem kezeli, szóval azokat ki kell exportálnom mellé. Úgy már ok lesz.

    Hangsáv váltás is jól megy, csak azt sajnálom, hogy nem írja a sáv mellé a nyelvet.

    Extended desktop ment nálam jól, nálam is kisebb volt, de bele kell nahgyítani a képbe és úgy jó lesz. Automatikusan miért csökkenti le kicsit, azt nem tudom. Ha nem találod a beállítást akkor kitúrom neked! :K

    Nálam 80-100W között megy a fogyasztás normálban, de megoszthatnád velem a beállításaidat, mert nem tudom még mit hogyan állítsak.
    Mi ez a LED mozgás marhaság ki-be gomb? Mi ez a Truemotion? Ezen belül a Tiszta/Normál,stb... Milyen beállításokkal érdemes használni?

    Belenéztem a Transformers 2-be és huhhhhhh brutál éles volt. Kész. Nagyon komoly! Egyik cimborám is átjött megnézni akinek egy 2-3 éves LCD TV-je van és dobott egy hátast a képminőségtől.

Új hozzászólás Aktív témák