Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vmaxter

    tag

    válasz tibike8 #26335 üzenetére

    Köszönöm, hogy így belevetettétek magatokat a témába!

    A probléma gyökeréhez közelebb kerültem, ha már a megoldáshoz nem is annyira. Nem szívesen ruháznék be már többet, de muszáj lesz. Eredetileg ugye úgy volt, hogy külső HDD-t veszek a tv-hez, de aztán jött velem szembe ez a lehetőség és kihasználtam. Nem vetettem el a HDD-s megoldást sem, de gondoltam visszatérek rá, ha a Wi-Fi nem akadozik vagy valami, de ilyen problémára álmomban sem gondoltam volna. Mo mindegy!

    Szóval PC-be is tudok ilyen USB-s stick-et venni, mint amit a TV-hez adtak? Vagy Wi-Fi kártyát? De mi a garancia, hogy azzal működni fog? Akkor nem érdemes a router-t kicserélni? Gondolom az költségesebb lenne vagy talán nem is lehet, mert ez van regisztrálva a szolgáltatónál? Esetleg ha már így alakult lehetséges, hogy a STB-t kössem össze WiFin?
    Lehet jobban járok, ha mégiscsak külső HDD-t veszek? Azt megtudja hajtani az USB, jó lenne ha nem kellene plusz táp neki. Na ezek jutottak még eszembe!

    A T-nél bizony jó lenne már ha változnának a dolgok, nekem eddig csak problémáim voltak velük. Első fél évben nyáron négy napig nem volt net. Utána sokszor fél napokig. Dunakeszin sokan panaszkodnak a kábeles szolgáltatásukra. Az ügyfélszolgálat nehézkes. Lemondott szolgáltatás után még három hónapig indokolatlanul elmaradással cseszegetnek.

    Köszi srácok a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák