Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nfsu17

    veterán

    válasz BBéci #31668 üzenetére

    100Hz-nél erről a motion plus nevű izéről beszélünk, ami bebök plusz képkockát? Ha alacsony a szám (1-2-3), akkor kevesebbet, kevésbé lesz folyamatos, ha meg nagy a szám (7-8-9), akkor meg olyan lesz, mint a selyem? Ez a "valódi" 100Hz?
    Ilyen tévém van (D6100), de nem vagyok mindig elégedett az eredménnyel. A judder csúszka 4-en van, ezt találtam még a szememnek megfelelőnek, azaz még nem túl darabos az oldalazó kameramozgás, de még nem is túl mű.
    DE ami a legnagyobb bajom, hogy gyors mozgásnál (Top Gear tesztpálya, tesztautók, gyors kameramozgás) HIBÁZIK a képkocka helyes kiszámítása és szétesik az autó lökhárítója (pl).
    Pont ugyanezt tapasztaltam, mint mikor a Planet Earth-ben fut a farkas a réten, a kamera fentről mutatja. 0 állásban jó szaggatott ez a mozgás, 10-es judder csúszkán meg szép folyamatos, cserébe a farkas húz maga után (vagy előtte?) még egy farkast és a farkas szanaszét van esve. Gondolom embere válogatja kit zavar, ki veszi észre, én pont jó szemű vagyok ehhez, de annyira nem érdekel, mert kevés ilyen filmet nézek. Átlagos filmél nincs általában semmi gond.
    Vajon mit rontottam el és melyik beállítással?

Új hozzászólás Aktív témák