Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tippmix46

    senior tag

    válasz Csekusz #32620 üzenetére

    Szia,

    írásodból látszik, már most fáj a szíved kiadni ekkora összeget tv-re, nem is csodálom...nem szabad....Legtöbb kérdező, ahogy te is szerintem átlagos magyar ember, aki átlagos körül keres....Kérdéseink is ezért olyanok, amilyenek....Megéri-e, kiadjak-e, jobb-e stb.

    Ha nem számítana a pénz, akkor nem is lennénk itt, bemennénk és levennénk a polcról a legnagyobbat és legdrágábbat.

    Azt gondolom, hogy minden évben jönnek jobb tv-k a piacra...400 ezret kiadni olyan valamiért, amitől már jövőre lesz jobb, 5 év múlva meg nem is tudjuk már mi lesz, szóval szerintem felesleges....Szerintem bánni fogod, ha most ekkora kiadást csinálsz és 1-2év múlva fanyalogsz, mert a technika elment a tv-d mellett...akár külsőben, akár tudásban, akár képben lesz jobb, ez tutti.

    Én mindig a best buy-t kerestem a műszaki cikkek vásárlásakor...eddig ez évtizedek alatt ez bevált. Ha megnézed a teszteket, akkor azok sem azt írják, hogy a 7000 és 8000 Samsung képben veri annyira a kisebb sorozatszámúakat, sosem írják, hogy ég és föld a képminőség különbség vagy ilyesmi...inkább a tudásbeli oldal van kiemelve.

    Meg kell nézned, mennyi pénz kiadása nem fáj, és ezen ár környékén venni egy best buy-t...ha 46 colra a te esetedben 6xxx bőven elég...szerintem.

    3 év múlva szerintem a 8000es nem lesz elavult maximum, de az meg földönkívüli áron van...szóval arra játszani, hogy ne legyen elavult 3 év múlva nehéz....

    Egy példa:

    2009-ben vettem egy asztali Panasonic DVD felvevőt (beépített merevlemezeset) 65.000-ért, volt ennél drágább is de inkább olcsóbbak voltak...célja, upc-s kábeladások felvétele egyszerűen, gyorsan, ha nem tudnék megnézni valamit a tv-ben....

    2012-ben ez a készülék kuka, mert nincs benne DVB tuner...magyarán nem tudok felvenni UPC kábel csatornák közül HD adást...vicc....röhejes...3 év után!

    Szóval óvatosan a vétellel....ja, szerintem...lesz más vélemény is, tutti.

Új hozzászólás Aktív témák