Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Signum04

    tag

    Sziasztok,

    Lassan belel őrülök a TV vásárlásba:) azt hittem könnyebb dolog venni egy Tv-t ha megvan az embernek a rászánni való 200+ ezer Ftja. csak hát ha már kifizeti akkor nem akar sz*rt venni.

    Összefoglalva, Kinéztem a TV-t megtetszett, beleszerettem, elmentem MM-be (2szer):) kipróbáltam nyomkodtam, kipróbáltam az aktív szemüveget, nincs vele probléma, megszületett hogy 40es6800- kicsit várok hátha esik az ára vagy több ajándék.

    Közben persze olvasgatom a fórumot szeptembertől minden nap, minden tapasztalat információ hasznos ezért elszoktam olvasni minden témát.

    Jelenleg ott vagyok hogy besz*rattatok a cloudinggal:) teljesen elbizonytalanodtam.
    A 6800-ast sem azért választottam mert smart, hanem a képe miatt, hogy fullHD, fullHD 3D, 200Hz, 3HDMI, 3usb 6os széria viszonylag egy jelenleg minden igényt kielégítő tv.

    Erre jött ez a sokat hangoztatott felhő, és fogalmam nincs hogy megéri e vennem egy olyan tv-t aminek hiába jobb a panelja meg szebb a képe, ha mégsem szebb mert világít a pofámba egy csomó kék fehér felhő,,,,

    És akkor elkezdtem nézegetni az eh6030-ast 2HDMI, 1usb vel, elvileg valós 100Hz-el.

    A vastagság nem annyira szempont. Olvastam itt hogy a tv vastagsága addig jó míg először megmutatod a haveroknak, utána max annyi hogy mennyi por ragad meg rajta.

    Tartom magam ahhoz is, hogy tv nézésre, full hd filmezésre, 3D filmezésre használnám inkább, mint internetezni. Persze fontos hogy külső vinyót usb, hogy kezeli, laptoppal fényképnézegetés ugye mindenkit érint, esetleg talán játék konzolról a későbbiekben ha beleszeretek,

    Valószínű lesz hozzá 3D-s BR player és média lejátszó is idővel. És persze hosszútávra szeretnék TV-t venni, nem egy két évre. mondjuk úgy hogy a következő OLED-es lesz:)

    Ha elvileg rendelek egy 6800ast meghozzák bekapcsolom és nem tetszik a felhő mint "EXTRA" akkor ha visszaviszem szó nélkül ki kell cserélniük egy másikra??? mondjuk egy 46os 6030asra?

    Észrevételek a témával kapcsolatban?

    Köszönöm szépen

    ui.: bocsi ha már unalmas a dolog, de szeretném körbejárni a témát amennyire csak lehet, csak 200k

Új hozzászólás Aktív témák