Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krx21

    nagyúr

    Saját vélemény és teszt: 46ES6100W...
    Csak ,hogy jót is írjak róla: A kellemetlen felhősödés után...
    Az eddigi hihetetlenül felesleges és használhatatlan SMART funkciók mellett az beépített internet explorer egész használható... (Hírekre, időjárásra stb...) Plusz billentyűzet és egér feltétlenül ajánlott! Nagyon sokat felismer!
    A képe a szokásos LCD szintjét hozza! Kontrasztja meg sem közelíti egy plazmáét, de világos helységben előnyös lehet... Pixel hibát még nem találtam rajta (az 1. darabon sem volt...)
    A 3D képében kellemesen csalódtam! A szemüvegek amilyen csúnyák, olyan kellemes viselni a régi batárokhoz képest... A 3D FullHD! és a mozgásjavítás is megy benne! Ez sokat vitatott kérdés volt! Simán észre venném ha felezné a felbontást! DE nem felezi! A Led mozgásjavítás ilyen kor automatikusan bekapcsol, csak BE állásban van ebben az esetben... A gyengébb panel tulajdonságát hivatott kompenzálni, ennek következtében kicsit leesik a fényerő is...Összességében szerintem a kategóriájában, nagyon jó a 3D képe! Ott láttam crosstalk-ot ahol a Panasonic VT30-on is volt valamennyire...
    Ha feketéje jobb lenne egy picit akkor nem lenne miért venni ES7000 illetve ES8000 sorozatot...
    Ha valaki nem teljesen korom sötét szobában nézi, még igényeseknek is jó lehet! Persze, ha már tudja mire lehet számítani egy LCD-től...
    Figyelembe véve, hogy a TV 46"-os változata 219.000 Ft volt 4db szemüveggel, ami kifejezetten jó ár most érte és számításba veszem, hogy bizony a többi márkában is sok hiba felfedezhető:
    10/8 Pont :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák