Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • czakof1946

    tag

    Üdv mindenkinek!

    Új vagyok a fórumon. Egy kedves fórumtársatok hívta fel a figyelmemet, hogy itt gyors és kielégítő választ kaphatok a kérdéseimre :K
    Egy UE46D6577-es tv tulajdonosa lettem pár hete. Nekem még ez a tv fajta újdonságnak számít. Eddig hagyományos tv-ink voltak. Ezzel a tv-vel egy Samsung projektorost cseréltünk le. Eddig a fórum visszamenőleges olvasgatásával foglalkoztam. Megjegyzem érdekesség kedvéért, hogy az első tv-nk egy Tisza nevezetű volt. Gondolom a fórumozók java akkor még kósza gondolat sem volt :)
    Annak ellenére, hogy nekem szuper ez a tv, mégis azt mondom, hogy aki megteheti ne vegyen kifutó modellt. Inkább, ha már ennyi pénzt szán egy tv-re, inkább gyűjtögessen még egy keveset.
    De most már megvan. Nagyon őrülünk neki és próbálom kihozni belőle a lehető legtöbbet.
    Lehet, hogy kisiskolás kérdéseim lesznek, de mi várható egy 67-hez közelítő embertől. Habár....életem közel 40 évében informatikával is foglalkoztam.
    Nos akkor legyen egy kérdés is:
    Mindent mindennel összedugtam. Sikerült beprogramozni a csatornákat./nem ment könnyen/
    Most a laptopot szeretném rácsatlakoztatni. Vettem egy hdmi kábelt. A 20-40 gb-os filmeket gondolom csak igy vagy külső winchesterről lehet nézni. Mikor összedugom a laptopot a tv-vel, a laptop monitorán is marad a kép?? Addig nem akarom csinálni, amíg nem tudom a következményeket. Mert jártam valamikor úgy, hogy egy asztali szgépet összedugtam egy tv-vel és a tv képe összeugrott és szervízbe kellet vinni.
    Lejjebb olvasom, hogy ilyenkor PC módba kel lenni a TV-nek. Hogy is van ez?
    Egyenlőre ennyi.
    Kösz

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák