Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tamas777

    csendes tag

    válasz nicu71 #3872 üzenetére

    Hali.

    Az Ecseri út környékén lakom. Ez a néhány adó digitálisan tökéletes minőségben bejött az occsó antennával (kb. 5e).

    Nem hagyott nyugodni ez a zúgás, mert most hogy tudtam róla állandóan azt figyeltem. Tiszta para. :-))) Felhívtam az üzletet, és készségesek voltak (ami ugye 3 napos cseregari időtartamának lejárata után nem mindenhol várható el...), szóval meg is beszéltem hogy kicserélem egy 40"-osra inkább. Sajnos az nincs most raktáron, szóval pár napig (hétig?) visszakerül a jó öreg crt. :-)

    Nekem tök jól megy az internet TV, igaz kicsit feature hiányosnak érzem a dolgot. :-) De menő, hogy lehet youtube videókat nézni meg facebookon böngészni. Mondjuk egy email beolvasó widget még úgy nem ártott volna...........

    A specifikációban azt írja hogy van egy PIP tuner benne. Ez mire jó? Mert PIP funkciót úgy láttam nem tud a tv. :-P

    Amúgy meg pár alapvető kezelési hiányosság már kb 1 óra után kijött, nemtudom ezeket a dolgokat direkt szívatásnak csinálták így?
    - az időzített kikapcsolót csak a menüből lehet állítani (nehéz lett volna rá egy gomb?), ami főként akkor idegesítő, ha benne vagy egy filmben, ugyanis ha belépek a menübe, kikapcsolja a filmet és átmegy tv üzemmódba
    - ezután ha újra a filmet akarom nézni, zongorázhatom végig az összes könyvtárat hogy megkeressem, és indíthatom el újra a filmet (még jó hogy tudja onnan folytatni ahol abbahagytam), csak nem értem miért nem lehet megjegyezni az utolsó könyvtárat? Vagy miért kell kilépni egyáltalán?
    - ha képeket böngészek, a kicsinyítés/nagyítás opciót miért nem lehetett implementálni a kezelőfelületre? Vagy úgy egyáltalán a tv-be? :-P
    - "internetezzen miközben tv-t néz" a szlogen, de ha bármilyen alkalmazást elindítok az internettv menüben, akkor eltűnik az adás és az alkalmazás fut teljes kijelzőn... igazából azt reméltem olyan menő lesz, hogy nézem a kedvenc filmem, és közben a sarokban kiírja, hogy jött emailem, v facebook üzim, bármi, aztán rákattintok, és a filmnézés közben elolvasom az 1/4 kijelzőn pl.
    - media módban viszont egyáltalán be sem jön az internettv, csak tv módban

    Na kb. ezek azok, amik 1 óra után kitűntek... :-))) De ha ezek közül valamelyiket csak nekem nem sikerült beállítanom, szóljatok rám.

Új hozzászólás Aktív témák