Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ultio

    senior tag

    válasz BBéci #40861 üzenetére

    Nyilván. És akkor ezek szerint mindenkinek a legdrágább tévét kell venni, hisz azoktól már nem nagyon van jobb, akkor meg azok ár-érték aránya a legjobb, nem?
    De miért is kellene más árkategóriás készülékhez hasonlítani?
    Márpedig itt sokan teszik azt. Gondolom a Suzukit és az Audit is egybeveszik és csak az Audit ajánlják, ha megkérdezik őket.

    Elnézést kérek attól, akit megbántottam, csak már kikívánkozott belőlem!

    A múlt pénteken vettem egy UE40EH5000 tévét. Sokat gondolkoztam, hogy ez legyen v. a 6030-as, mert akinek nem ilyen tévéje van, mindenki azt mondja, hogy 6030, mert az valódi 100 Hz-es, míg az 5000-es csak kamu 100, amúgy 50. És majd szaggat, meg nem tudom milyen lesz a kép, különösen sportközvetítéseknél.
    Akinek meg ilyen tévéje van, azt írja, észre se veszi.

    Na hát én se veszem észre. Hazavittem, bekapcsoltam, neten található beállítások alapján nagyjából belőttem, ahogy nekem tetszik és nézzük. Én nem veszek észre semmi szaggatást, meg egyéb megemlített negatívumokat. Diginél vagyunk, van HD sportadás több is, figyeltem erősen, de nem láttam a leírt "hibákat".
    Hogy aztán ez az én erősségem-e, ilyen a szemem meg az agyam, vagy tényleg jó ez a tévé, nem tudom, de nem is érdekel.

    Egyértelmű és elhiszem, ha mellétenném a 6030-ast v. még drágább, azaz jobb tévét, észrevenném a különbséget. De ha a 6030 mellé tennék egy drágább, azaz jobb tévét, látnám a különbséget a fórumban olvasott vélemények alapján. És még amellé is tehetnék másik tévét.
    De miért tenném mellé? Konkrétan mi nem vagyunk tévénéző emberek, egy tévénk van, előfizetésünk is leginkább a Minimax csatorna miatt, szóval teljesen elégedett vagyok ezzel a tévével.

    Amikor az a kérdés jön elő, milyen tévét ajánlunk, jó-e ez a modell, akkor az lehetne a korrekt válasz, igen ebben az árkategóriában jó. A drágább még jobb, de attól is van jobb drágábban.

    Az 5000-es tévé 108 350 Ft volt. A 6030-as legolcsóbb jelenleg 134 800 Ft. A különbség 26 450 Ft. Ebből a pénzből vettem egy médialejátszót és nincs gondom, hogy ezt v. azt nem játssza le a tévé.

    rasti rusti

Új hozzászólás Aktív témák