Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz ultio #40878 üzenetére

    Azt írtad, a legdrágább tévének legjobb az ár érték aránya. Ez annyira téves állítás, hogy nem fogalmazhattam finomabban. Ne legyél annyira érzékeny, a fórumozáshoz erős idegzetre van szükség.
    Hozzáteszem, LCD tévék között jó, sőt, nagyon jó ár/érték arányú, nem globálisan.
    Mondok egy példát, pár napja már leírtam. Néztem a L'art pour L'art műsorát a tévében. Boborján ingatta a felsőtestét, az arca csak a két szélső holtponton volt egy pillanatig éles, mozgás közben elmosódtak az arcvonásai, a haja egybefüggő masszának nézett ki. Ezt az 55 colos tévén 2,5 méterről láttam durvának, 4-ről már elfogadható volt. Ugyanez bekapcsolt (bár kamu, mert a nagy része háttérfény-villogtatásból ered) 800 hertzen egészen másképp nézett ki, elmosódásnak szinte nyoma sem volt.
    Ez csak egy kiragadott példa, de minden gyors mozgással ez történik az 50 hertzes LCD tévéken. Nem véletlenül 100-200-asok a 6-os szériás modellek.

    (#40879) Iginotus
    Korábban nem árultad el, hogy PC a jelforrás. DVI kimenetet soha nem használtam, azzal nincs tapasztalatom. Itt a Fórumban olvastam, hogy némelyik videokártya képes DVI-re hangot küldeni, vagy olyan DVI-HDMI átalakítót adtak hozzá, amibe bele lehet vinni a hangot is.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák