Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • €uro

    őstag

    Sziasztok!

    Eladtam a 40 colos UE40D6100 tévémet. Nagyon szerettem. Bár csak kb. két és fél méterről néztem, a 3D miatt nagyobb monitort szeretnék.

    Olvastam tévévásárlás előtt állóknak ajánlott cikkeket, teszteket és eleinte úgy gondoltam, hogy ezúttal plazma kijelzőt veszek. Filmekhez ugye inkább ezt ajánlják a szebb kép miatt. Kinéztem egy tévét, amire mostanáig vártam, hogy megjelenjen: Panasonic TX-P50ST60E

    A tévém eladása óta majd két hónapot vártam a 2013-as Panasonic készülék megjelenéséig. Most itt van. Ráadásul kedvezőbb áron, mint vártam.

    Most, hogy a vásárlásra gyakorlatilag bármikor sok kerülhet, elgondolkodtam, hogy biztosan plazmát szeretnék-e. Nem kívánok most plazma-LCD háborút indítani a topikban, csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

    A dilemmám az, hogy a plazma tévé a beégés miatt elég kényes. Nem tudom, hogy csak túl van-e lihegve a téma, vagy hogy mennyire, de elgondolkoztam, hogy talán inkább ismét LCD-t vegyek.
    Az a helyzet, hogy a tévé nálam rá van kötve a PC-re, és néha harmadik monitorként használom. Vagy akkor, amikor prezentációként szeretnék mutatni valamit a látogatóimnak (ügyfelek, ismerősök, barátok), vagy akkor, amikor házibuli van, és kényelmesebb ezen irányítani a zenét, nézni közösen videókat vagy bármilyen más PC-s dolgot.

    Nem is tudom, hogy mit várok most tőletek. Mert a döntés az én kezemben van, és nyilván azt is nekem kell tudnom, hogy egyik vagy másik készüléktípus választása esetén milyen kompromisszumot fogok vállalni.

    Úgyhogy kérdés egyrészt nincs. Akit elgondolkodtattam, és van mondanivalója, őt szívesen meghallgatom - bizonyára segít majd a döntésemben.

    Másrészt az iránt érdeklődöm, hogy hasonló árkategóriában (320e két szemüveggel) milyen alternatíva kínálkozik 50 col és a felett az LCD kínálatában nem ragaszkodva a Samsung márkához. (Megszerettem a Samsungot, de ha másik cég termékét ajánljátok, azt is szívesen fogadom. Remélem ezzel nem sértem a topik szellemét.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák