Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AsusBoy

    senior tag

    Sziasztok!

    Van egy Samsung UE40ES6100-as televízióm, és a laptopommal szeretném összekötni. AllShare segítségével már sikerült is Wifin keresztül megosztani a laptopomon található HD-s tartalmat, de iszonyat lassan tölti be, fél percet megy a videó, majd 1 percet tölt. De pl. tegnap volt hogy 1 órán keresztül sem akadt meg. Nagyon instabil.

    Érdeklődnék tőletek, hogy esetleg más módszerrel vezetékes összeköttetésen keresztül megoldható a laptopon található HD-s tartalom megosztása a tévére, vagy más módszerrel? Sajnos nincs nagy tárhelyű pendriveom sem, de ha másképp nem lehet megoldani, csak ilyen AllShare-es Wifis megoldással, akkor lehet, hogy be kéne szereznem egy nagy méretű pendriveot, de elsőnek gondoltam megkérdezlek titeket, hátha tudtok alternatívát.HDMI kimenet sajnos nincs a laptopomon .

    A 3 éves Samu LCD tévémmel a laptopom segítségével simán a Samsung PC Share Manager segítségével simán leosztottam bármilyen HD-s tartalmat a gépről a tévére, de ezzel az új tévénél hiába próbálkozom ezzel a programmal és az UTP kábellel, nem akar működni.
    Mit tanácsoltok?
    Előre is köszönöm a válaszaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák