Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bélanéni

    őstag

    válasz bélanéni #46122 üzenetére

    Itt feltettem egy ES7000 vs. F6500 kérdést. Engem szinte kizárólag a 2D kép minősége érdekel, a többi felesleges "feature" nem igazán hoz lázba.
    Tegnap volt alkalmam szemügyre venni az F6500 képminőségét (vidéki lévén ez sajnos nekem eléggé nagy dolog). Sajnos ES7000-et még nem láttam élőben.
    Meg tudná valaki erősíteni a korábbi 3 választ, hogy az ES7000-nek szebb képe van?
    Csak mert ott ahol voltam (Buda Center 2 - ElectroWorld) határozottan az F6500 tetszett a legjobban. Lenyűgöző képe volt. Az ott kiállított TV-k közül ez tetszett a legjobban, le voltam döbbenve. Pedig pl. egy UE46ES8000 is volt ott. Persze a forrás minősége nem volt a legszuperebb, de gondolom az összes TV-re ugyanez a jel megy erősítőről, ezért gondolom így is mérvadó hogy melyik a legjobb. Mint mondtam, az F6500 álllejtős volt! Iszonyatosan szép, nagyon sötét fekete, tükörsima animáció, gyönyörű élénk színek, az összhatás megdöbbentően jó. Az ES8000-tól viszont nem voltam hanyatt esve.
    Valaki össze tudtam már hasonlítani az ES7000-et és az F6500-at?

    Más: ha valaki egy ES7000 vagy F6500 (szerencsés) tulajdonosa, legyen szíves mérje le a talpának szélességét. Nagyon megköszönném. Csináltattam egy TV-polcot, mivel a szekrénysorom alja keményen 30cm magas, tehát azért hogy a TV megfelelő magasságban legyen, és sajnos csak 54cm talp fér bele. Remélem ez még elég lesz.

    Előre is köszönöm, ha valaki válaszol/segít! :R

    (Mostanában veszem a TV-t, ezért lenne viszonylag sürgős a dolog.)

    [ Szerkesztve ]

    Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.

Új hozzászólás Aktív témák