Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefi68

    addikt

    Többször elhangzott már a Youtube alkalmazás "bénasága", hogy nem kezeli a billentyűzetet (egyiket sem).
    Gondoltam ránézek hogy is működik.... A távirányítóval valóban kínszenvedés beírni a keresett tartalmat, viszont rátaláltam egy remek funkcióra. Lehet, hogy csak nekem volt újdonság, de miután kipróbáltam, egy fél délután csak videókat néztem (az újdonság erejével).

    Szóval a smart youtube alkalmazásnak van egy olyan remek funkciója, hogy PÁROSÍTÁS. A TV-hez lehet párosítani egy telefont, vagy táblagépet, így azon sokkal egyszerűbb a keresés, a lejátszás pedig a tv-n történik.
    Eddig is próbálgattam megosztó alkalmazásokat, melyek a telefonon/táblagépen lejátszott tartalmakat megjelenítették a tv-n. Ilyen pl.az androidos iMediaShare, de ezeknél a lejátszás magán az eszközön történt és csak a megjelenítés zajlik a tv-n.
    Ennél a párosításnál (ha jól sejtem) a lejátszást a tv youtube alkalmazása végzi, csak a keresés, vezérlés történik a mobil eszközön, nincs számottevő adatáramlás a tv és a mobil eszköz között.

    Egy dolgot nem tudtam csak megoldani eddig. Egyes tartalmaknál kiírja, hogy nem vagyok még 18 éves és így nem jeleníti meg a tartalmat. Gondolom valahol meg kellene adnom, hogy ez nem így van. A mobil eszközön ugye egy megerősítés után gond nélkül lejátszik mindent.
    Nem tudom a tv-n hol lehetne ezt megoldani. A smart youtube alkalmazásban nem találtam ilyet :F

    ◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

Új hozzászólás Aktív témák