Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    Réges-régen, mikor még az univerzum...

    Szakmai topicban, laikus érdeklődők kérdeztek dolgokat, rendszerint ugyanazt, hetente többször.
    Egy olyan valaki, akinek szakmája, netán megélhetése az adott szakmai topic témája, nem engedhet meg magánok olyan dolgokat, hogy "keress vissza, használd a keresőt, nem is érdemel választ" és a többi ehhez hasonlót. Én legalábbis nem tudtam ezt megtenni. Ha kellett, 100x egy héten. Nem éreztem sem feleslegesnek, sem "szint alattinak", hogy segíthettem másoknak. Egyrészt azért, mert ha annak éreztem volna, nem lettem volna ott, másrészt én is kerülhetek olyan helyzetbe, hogy olyan témában szorulok segítségre, amihez hülye vagyok. Ezért nevezik ezt fórumnak.
    Néhány aktív értékesítési és egyéb tréningen részt vettem már, igen sok értékes és egyszerű dologra tudnak rávilágítani ezek, mint pl: segíts másoknak, mert valaki úgyis megteszi; ha nem Te méred fel az igényét, majd valaki más; soha ne feltételezz másokról és ehhez hasonlóak.
    Azt is mondták, ha nyűgnek érzel valamit, ne csináld, mert látják rajtad. Én is így gondolom.

    Bizony most jártam úgy, hogy a sok tanács, mit itt kaptam, segített TV-t venni. Bár bevallom, hogy igazi segítség privátokban jött és az adott gyártó topicjából, de az alapok innen.
    Ehhez pedig rájöttem, hogy kell egy külső HDD. Elmentem a szakmai tipicba, olvasgattam sokat és kérdeztem. Bizony annyi és olyan segítséget kaptam, amivel jól tudtam dönteni. Mindezt tette a társunk úgy, hogy privátban magyarázott el minden fontos dolgot.
    Azt gondolom, így kell csinálni.
    Még akkor is segít, ha 1000x ugyanazt kérdezi valaki. Megírja, és linkeli azt a hozzászólást, amiben ajánlások, tapasztalatok vannak. Mindenféle sértő megjegyzés nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák