Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mammo09

    csendes tag

    Sziasztok,

    Tavaly vásárolt Samsung UE40EH6030-assal kapcsolatban lenne ez a probléma, hogy a mozgó figurák körül "aurás", "kocsonyás" a kép, ami nagyon zavaró ugye....Olvastam itt korábban, hogy ismert a probléma, viszont a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata a szerviz hozzáállásával?
    Másodszor van bent a TV-m itt Pesten az Oktogon szervizben (Samsung hivatalos), elsőre visszadobták, hogy nem észlelt a probléma, másodszorra már kihívtam egy szakit, hogy saját szemével győződjön meg, hogy a jelenség (hiba...) létezik. Nagy nehezen elismerte, a hiba létezik (a saját szerviz pendrive-járól játszottunk le valamit), de szerinte nem mindenkit zavar (!), viszont a korábbi széria nem csinálta. Ezután elvitték megint, 3 hét után ma érdeklődtem és arról tájékoztattak, hogy a Samsung mérnökei majd megszakértik, de valószínű, hogy nem ismerik el hibaként, mert nem mindenki veszi észre és a kép márpedig így jó és lehet menni a fogyasztóvédelemhez!!!
    Annyit még, hogy bármilyen forrásról megy a Tv, akkor is csinálja.
    Szerintetek mi lehet a megoldás?
    Egyébként egy kollégámat korábban rábeszéltem erre a típusra, mert ettől eltekintve fasza, de nála is elkezdte csinálni, elég vastagon...

    Köszi előre is!!!

Új hozzászólás Aktív témák