Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz BBéci #69239 üzenetére

    Lásd milyen nagy a szívem, megkerestem neked a már említett szürkeimportot taglaló hozzászólást. Csak neked, csak tőlem ;) Link

    A Samsung Magyarországon gyárakat épített, azokat üzemelteti, bennük magyar emberek százainak, ezreinek ad munkát és biztosít megélhetést.
    A kedves és jó samsung, micsoda jófejség tőle ez. Nem azért dolgoztat itt mert sokkal olcsóbban termel az itteni biorobot mint a nyugati, hanem azért hogy ezeknek a tündéri magyaroknak megélhetést adjon :R

    Amiket azokban készítenek, azokat szerződött partnerein keresztül értékesíti és ad rájuk jótállást, gyakran a törvényben kötelezően előírtnál hosszabbat.
    Akkor miért nem kapja meg a paraszt ezt a garanciát már a boltban, miért kötik feltételhez, jelen esetben regisztrációhoz?

    És szerinted a webshopok miért nem a magyarországra szánt tévéket forgalmazzák? Azért mert nem ad nekik. Akkor honnan tudná máshonnan beszerezni mint külföldről, amiben semmi törvénytelen nincs.
    És végezetül. Azokat a külföldről hozott tévéket ki gyártja, talán az LG? Nem, azt is ugyanolyan samsung logóval samsung szerelőcsarnokban rakják össze. Akkor mi a különbség a két tévé között? Semmi, kizárólag a sorozatszám. Akkor miért ne kaphatna minden tévé ugyanannyi garanciát?
    Nagyon azt hangoztatjátok hogy éljen a samsung magyar leányvállalat. Én inkább azt mondanám hogy pusztuljon minden leányvállalat! És akkor nem lenne különbség, ha valaki boltban akar simogatás, megnézés után tévét vegye a MM-ban. Ha valaki kedvezőbb áron, futárral akarja az vehesse webshopban, de vonatkozzon mindre ugyanaz a feltétel, kedvezmény.

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák