Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yocee

    aktív tag

    Sziasztok!

    Hasonló az én gondom is, és keresek rá megoldást. A Hétvégi MM akcióban azért a Samsung tv-k is olcsóbbak voltak, nem csak az LG-k, így egy 48h6200 hazajött velem. Optikai kimeneten nem tud hangerőt szabályozni, így vagy kikapcsolom a tv hangszórót, és a soundbar hangját állítgatom egy másik távirányítóval (más márka), vagy bekapcsolt hangszóró mellett valahova belövöm a soundbar hangját, hogy épp csak kiegészítse a tv-t, de lehet, hogy az már este túl hangos, így azt ki kell kapcsolni.
    -Van a szerviz menüben valami mókolás, arra, hogy ezt a hangerőt is szabályozza a tv?
    -Ha veszek egy olcsó Samsung soundbart, annak a hangerejét változtatna a tv távirányító, és vajon azonos mértékben, mint a tv hangját?
    -Ha veszek egy drága vezeték nélküli Samsung soundbart, ami párosodik a tv-vel, akkor megoldódik ez a probléma maradéktalanul?

    Más kérdés: Sehol nem találom, hogyan lehet kikapcsolni a menüben lépkedés hangjait. Botrány ahogy puppog a hangerő állításnál.

    Harmadik probléma: Az okostelefonos funkciókat a Samsung Smart View 2.0-n keresztül valóban csak Samsung telefonokról lehet elérni? mert ezt eddig senki sem említette.

Új hozzászólás Aktív témák