Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz BBéci #94492 üzenetére

    PROHARDVER!: A Panasonic 2015 szeptemberében mutatta be első, kereskedelmi forgalomba kerülő OLED televízióját, a hajlított CZ950-et. Számíthatunk a közeljövőben újabb modellekre? Esetleg olyanokra, amelyek sík kialakításúak lesznek?

    Panasonic: Igen, lesznek új Panasonic OLED televíziók, tehát tervezzük a kínálat további bővítését. Azonban, hogy erre pontosan mikor kerül sor, arra még nem tudok válaszolni. Az egyébként tény, hogy az OLED előtt nagy jövő áll, viszont az elterjedést akadályozza a magas ár. Pont ez az oka annak, hogy még mindig nagyon komoly energiát fektetünk az LCD fejlesztésébe, hiszen meggyőződésünk, hogy ebben a technológiában is van még tartalék. Ennek eredményeként született meg az idei évben a DX900 tévé, amely minden korábbinál hatalmas kontrasztarányt, színgazdagságot, illetve az árnyalatok valósághű megjelenítését garantálja.

    Hogy visszatérjek a kérdés második felére: Minden jel arra mutat, hogy a Panasonic életében a hajlított kijelzők kora lezárult. Idei modellpalettánkat csak sík televíziók alkotják, és meggyőződésem, hogy ez a jövőben sem lesz másként, tehát új OLED tévéink is ilyen kialakításúak lesznek. Bebizonyosodott, hogy az ívelt készülékház látványosnak ugyan látványos, de a képminőség terén kompromisszumok megkötésére kényszeríti a nézőket, ami zavarja a felhasználókat.

    Azért vannak még normális gyártók....

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák