Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pala

    veterán

    válasz Landon #8748 üzenetére

    Igazság szerint nekem sincs bajom a Gigabyte-tal, sőt! Volt még anno a BX-es korszakból egy nagyon jó kis Giga lapom (ma is működik hibátlanul!!), valamint EP31-DS3L, EP35-DS4 (ebből kettő is), mindegyikkel elégedett voltam. Illetve egyetlen kis bibi volt amire máig nem találtam magyarázatot: az egyik DS4-es lap kb. minden ötvenedik induláskor (tehát elég ritkán) visszarakta alap órajelre a procit és úgy bootolt. De utána átállítottam és simán ment.

    Asusom is volt egy-kettő (TUSL2-C, M2N-E SLI, valami Nforce 2 Ultra chipsetes lap, illetve most egy P5QD Turbo), ezekkel sem volt soha semmi gondom.

    Szóval igazából bármelyik márkát szívesen választanám továbbra is.

    Asrock még félig-meddig mindig úgy él bennem, mint az Asus budget kategóriás leányvállalata, de az utóbbi időben egyre többen mondják, hogy már ők is megbízható lapokat gyártanak és nem kell aggódni velük kapcsolatban.

    Számomra nagyon fontos, hogy MINDIG hosszútávú működésre tervezek (mert sose tudom, meddig kell kitartania az adott konfignak, lehet, hogy fél évig, de az is lehet, hogy 3-4-5 évig), tehát nálam fontos szempont, hogy minőségi alkatrészekből (kondik, stb.) épüljön fel a lap. Na ilyen téren melyik gyártó lehet a legjobb? Vagy nincsenek nagy különbségek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák