Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Starz561

    tag

    Üdv, lenne egy olyan problémám hogy nem tudom formázni az SD kártyát mert írásvédett. A kártya pedig egy Sony SR-32UY2 32GB Class10 UHS-1 micro SD HC. Eredetileg semmi baja nem volt. Na mármost adott jelen esetemben a spotify és egy Sony Xperia M c1905 telefon. A spotify nagyon nagyon gyatrán fut rajta, gyakran le is fagyott. Le akartam tölteni az sd kártyára zenéket. Eddig semmi gond, zenék le töltődtek majd újra indult a spotify és nem akart reagálni semmire. Újra telepítettem az appot. Azóta a kártyán lévő spotify adatot sehogy sem tudom leszedni róla. Formázni nem tudom se gépen sem pedig a telefonon, mert hogy írás védett. Próbáltam gépen a diskpart-ot, regeditben ügyeskedni de semmi.

    Bárkinek valami ötlet ?

    Telefonon próbáltam fel ismertetni a rajta lévő adatot spotifyben de az alkalmazás örömömre nem válaszolt.. Ha telefonon akarom le formázni a kártyát akkor idő után újra indul a telefon aztán nem történik semmi a kártyán. Egész délután ezzel szívtam kezdek lassan falnak menni hogy semmi sem működik. :W

    (Egy szimpla 3.0 usb-s sd kártya olvasóval van a gépre kötve, még a telefonba rakás előtt tökéletesen működött a kártya.)
    Válaszokat előre is köszi.

    [Meghajtó tulajdonságai]

    [H2testW]

    [ Szerkesztve ]

    Esetleges elírásokért, elnézést. :)

Új hozzászólás Aktív témák