Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    Sziasztok!

    Az "5.3.0.65246"-os Android-os kliensnél futottam bele a következő problémába:
    Ha kilépek (Sign out), akkor az eddigi normál kilépés helyett megjelenik egy új oldal, amin egy fejét leszegő kis figura alatt lévő szöveg arról próbál meggyőzni, hogy ne lépjek ki, hanem tegyem az egész progit inkább a háttérbe, mert akkor úgyse fogyaszt semmit (hiszi a piszi), és egyébként is, ha így teszek, akkor nem fogom megkapni a bejövő üzeneteket. Normálisak? Azért lépek ki, mert ki akarok lépni, és ne akarok semmit sem megkapni. Na, mind1, ez apróság lenne ...
    A gond az, hogy a következő indításnál megint bekéri az ID és a jelszót, aztán próbál valamit szinkronizálni, aminek az lesz a következménye, hogy teljesen szétb@**arintja a telefonos kapcsolataimat. Duplikálja a rekordokat, plusz beszúrja a Skypa-osokat ide. Pedig utóbbit direkt minden telepítés után kikapcsolom.
    Még szerencse, hogy vissza tudtam állni egy régi mentésből, így nem történt nagy baj. Titanium Backup-al visszatettem a 5.2.0.62296-ot, ott nem volt ilyen gond. Aztán töröltem, majd Play!-ről megint a 5.3.0.65246-ot. Újra szétcseszett mindent. Szóval - nálam - egyértelműen a legutolsó 5.3.x-el van valami gebasz.
    Légy szíves nézzétek már meg, hogy nálatok hogyan viselkedik. Viszont előtte mentsétek le a telefonos kapcsolataitokat, nehogy gond legyen!!

Új hozzászólás Aktív témák