Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    Animal Kingdom S01
    Nem nagyon tudom, hogyan is lehetne jellemezni ezt a sorozatot, de rossznak semmiképp nem nevezném, mivel 2 nap alatt ledaráltam, annyira megfogott :D
    Elég dark a hangulata végig, a sztori fordulatos és pörgős, nagyon magával ragadja az embert. Mondanivalója is van a sorozatnak, néha egyértelműbben előjön, máskor burkoltabb, de végig ott van.
    Negatívumként azt lehet felhozni csupán, hogy a sztori néhol homályos, főleg amikor a szereplők múltjára vannak utalások, ezeket gyakran nem fejtik ki eléggé szerintem.
    A záró jeleneten sokat lehet gondolkozni, hogy most ezzel mit is akartak a készítők átadni... Kíváncsi leszek, lesz-e folytatás, mert még lehet a sztoriban potenciál, viszonylag kerek lett a lezárás, de új szál is simán benne van még.
    Összességében mindenképp az idei év pozitív csalódásai közé tartozik ez a sorozat, trailer alapján kevesebbet vártam tőle.
    Joshban nagyon pozitívan csalódtam a végén, csak kiderült, hogy van egy kis esze. Mondjuk az nem volt számomra teljesen egyértelmű, hogy mikor esett le neki, hogy kihasználják, mert az biztos, hogy egy ideig sikeresen megvezette a tanárnéni.
    A rendőrnővel az a jelenet a végén zseniális volt :C

    [ Szerkesztve ]

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák