Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    Már vártam a Bill és Frankes részt, várható volt, hogy a sok fotelhomofób elő fog mászni a barlangjából ;].

    Nekem is fura volt kicsit persze, alapból nem szeretem az ennyire bő lére eresztett romantikus szálat, de a végén az utolsó vacsora és a levél, azért kellőképpen meghatóra sikeredett, szóval nem bántam a részt. Az meg hogy két férfi szerelmét láthattuk a marveles kínai cenzorokra szabott filmekkel szemben talán meglepően direkten, engem nem nagyon érdekelt, léteznek ilyen emberek is, és ők is szoktak szerelmesek lenni egymásba. Aki ezt 2023-ban nem tudja elfogadni az talán építsen egy időgépet és menjen vissza egy évszázadot, vagy költözzön ki ruszkilendbe, ott biztos szívesen várják.

    Ami nekem eddig elég nagy negatívum a sorozat kapcsán, az az, hogy lassan az évad felénél járunk, de Joel és Ellie történetéből szinte még semmit nem láttunk. Több, mint 3 óra játékidő, és még 10 mérföldre se távolodtak Bostontól? Jó volt ez a Bill és Frank szál is, de könyörgöm, 50 perc két olyan szereplőre akiket soha többet nem is említenek majd? Fele ennyi is elég lett volna.
    Ami másik nagy negatívum, hogy Anna Torvot úgy látszik még sokszor kell elviselnem, mert a flashback formátum miatt bármikor képernyőre rakhatják még.

    [ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák