Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mjani1172

    addikt

    válasz TBMC #2882 üzenetére

    Nehogy félreértsd, nem haragból vagy rossz szándékkal írom ezeket.

    Egyébként ha már erről beszélgetünk, (és elég sokat az ismerős webshoposokkal) hosszú távon az jelenthet egyedül megoldást ha ezt a törvényt megszüntetnék, és akkor valóban elgondolkodnának az emberek,hogy hol és mit vásároljanak. Akkor a kereskedő jóindulatán és hitelén múlik, hogy mikor vesz vissza valamit. Most az emberek össze vissza nyomogatnak és rendelgetnek minden felelősség nélkül,hiszen ha nem tetszik visszaküldöm.
    Azok a boltok akiknél valóban van beruházás, normális emberek normális fizetéssel,buknak hiszen nem tudnak olyan olcsón árulni bármit is mint pl.egy kamu szlovák webshop. Ahol nem kell fizetni semmit,nem kell a törvényt betartani ott olcsó ezért ott rendelgetnek, az árukeresőn van sok kamu csillag,és ha borul a bili minden további nélkül megszűnik hiszen ezért alakult. Megpörgeti a stexet és ha gond van röhög.
    Sajnos az kereskedő aki tisztességesen próbál mozogni itt csak pórul jár az egyébként is kicsi haszonkulcsát ezek a dolgok tovább csökkentik.Egy idő múlva már nem lehet a sok visszahozott terméket hová tenni,nem lhet csak a dolgozókat azért fizetni hogy ki -be csomagoljanak dolgokat haszon nélkül.
    A legjobb példa a telefon, hiszen azok a cégek akik a hivatalos utat járják nem tudnak akkora árrést realizálni, és drágábbak is mint a Zug gsm-ek, hiszen azok már az áfát eleve lenyelik, a garanciát vagy lehet érvényesíteni vagy nem, és ezért sokkal olcsóbbak.

    Képzeld, ha lenne egymás után sok olyan ügyfeled akiknek tervezel ezt,tervezel azt majd utána azt mondanák add vissza a pénzt mert 15 napon belül vagyunk, inkább megcsináltatom mással.

    Tudom hogy a törvény mit enged, de ez akkor is rossz így.

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák