- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- A Samsung elkezdte árulni új Micro LED tévéit
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a Conscript
gp Az I. Világháborús horror játék jövő hónapban érkezik.
-
Két marokkal szórja a Realme a GT 6 infómorzsáit
ma Valóban egy másik Realme átirata érkezhet június 20-án geek power tuninggal.
-
Computex 2024: Íme a Project NeonStorm
ph Alaposan összetömörítette a PCIe 5.0 x4 SSD hűtését szolgáló vizes rendszert az ADATA.
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz Nikaré #10026 üzenetére
Még mellé pár nem kívánt részt Amúgy a megoldás kötőszöveti fehérjékre: nem kell lefejteni a bőnyét-hártyát a húsról. Engem kiakaszt, hogy "prémium" karaj néven olyat adnak, amin se hártya, se zsírcsík, se ínvég, gyakorlatilag színhús.
Jó, jó, de tápanyagértékben a teljes hús nekem többet jelent. Így meg a rosszabb a drágább. Bár kötőszöveti fehérjét biztos nem virsliből ennék : ) (valamikor gyermekként (15 évesen?) kósoltam virslit, és számomra ehetetlen volt, gusztustalan. Azóta nem kísérleteztem vele, főleg, hogy hányingerem van a szagától is )
Boldog Új Évet minden topiklakónak!
[ Szerkesztve ]
https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen