Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KelemenUhr

    aktív tag

    válasz #66783232 #207082 üzenetére

    Mivel sokan kedveljük a műsort, amelynek az egyik készítőjére név nélkül utaltál gondolom érthetőek a reakciók. Én megpróbáltam hideg fejjel értelmezni, hogy mi is pontosan a probléma az említett vloggal mert mindenki tévedhet ugye. Egyetlen konkrétumnak imponáló rész találtam:

    "Kedvenc szavad ahogy az egyik videódba is többször elmondtad az oszlopkerék mellett az a szotóár ami felhúzótengelyt leszorító hídnak neveznek Magyarul, jéé van neve."

    De én ezt a mondatot bizony nem értem, akárhogy próbálom. :F Mindenesetre egy ilyen jellegű (órakedvelő és nem szakmai) műsort szerintem fölösleges lenne precíz szakzsargonnal terhelni. Értjük, hogy a whitefüledet esetleg bántja az egyszerűsítés, de a nézők 90%-át nem feltétlen érdeklik az ilyen részletek akit meg igen, annak pedig úgysem elég az a keret, amit egy ilyen videó biztosít és jobban beleássa magát.
    A rendelőben pl. valószínűleg te sem szeretnéd meghallgatni az adott kórkép részletes szaknyelvi leírását meg a kiírt gyógyszer szerkezeti képletét, illetve a hatásmechanizmusának magyarázatát receptoriális és molekuláris szinten, inkább szeretnéd megérteni a lényeget egyszerűen, emészthetően, nemde? :R

    [ Szerkesztve ]

    ...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.

Új hozzászólás Aktív témák