Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1Laci

    tag

    Hali, egy automata Rolex replicám van, amivel van egy kis problémám.

    Pontosabban egy Rolex oyster perpatual datejust. Egyszer már volt órásnál, mivel sok időt töltött a fiókban, nem volt használva, valamiért beakadt, nem akart elindulni...nem kevés pénzért szerelték meg, azóta megint nem volt használva egy jó ideig, de most az a problémám vele, hogy nem nem működik a dátum-mutató...vagyis be van ragadva 26-ra. Az a baj, hogy átállítani se tudom, (ugye 3 beállítás lehetőség van, 1: kézzel felhuzas, 2. datum, 3.idő), mert amikor a 2. pozicióra teszem és elkezdem (óramutató járásának ellentétesen) tekerni, akkor kitekerem valójában a *gombot és itt fordítva nem lehet (óramutató járásával azonosan) beállítani a dátumot. Az időt be tudom állítani, ott mindkét irányba lehet mozgatni a mutatókat, de ha (ó.j. ellentétesen) tekerem akkor itt is kitekerem a *gombot.

    Szétszedni itthon ezt nem lehet, sőt nem is mindegyik órás tudja szétszedni, csak külsőleg illetve a *gomb kitekerésével tudok hozzáférni.

    Mi lehet a baja? Megint vihetem óráshoz, aki jól lehúz majd? Mert ha hordom is, az a 26. nap nem változik, pedig kéne neki...hiába replika, nem volt olcsó, + egyszer ugye már az órásnál otthagytam egy szép kis összeget, vagy ezek mind ilyenek és nem véletlenül 10 000 euró egy eredeti? Ezelőtt csak ilyen olcsó óráim voltak, vagy nagyon régen még digitális.
    Esetleg ha nem tiszta, hogy miről van szó, lövök pár fotót és feltöltöm.

    Köszönöm előre is a segítséget!

    *btw aki tud szerezni nekem egy Skagen 958XLSL-t barna bőrszíjjal elérhető áron (30.000ft alatt) az írjon mailt, vagy pü-t, vagy ide 2 sort... lehet akár használt is, csak menjen :) (felvidékre kellene, a postát kifizetem) szerk: ha esetleg ehhez hasonló órákat tudtok ajánlani hasonló/alacsonyabb árkategóriában, jöhet nyugodtan :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák