Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    Sajnos én az a töltelék állampolgár vagyok, akit kukoricán kell térdepeltetni, meg lerugdosni a bicikliről, és tarkón csapkodni, mert valószínűleg engem is megbüntetnének az Anna kútnál. Amióta szóba jött, azon agyalok, hogy ki a szabálytalan ott, és hogy tud ott szabályt véteni. Le kellene szállni a bicikliről, és tolni?
    Gondolkodtam, hogy egyáltalán beégessem magam egy ilyen írással, vagy sem, de sajnos úgy gondolom a renccer szerintem nem épp tökéletes.
    Bécsben 10cm-ként vannak közlekedési táblák, és ahol többet tudtam tekerni Juelsminde-ben (Dánia) már kereszteződés előtt 50m-re megáll az autós, ha előtte látott biciklist arra felé haladni, és mégsem vetődik egy lüke bringás sem az autó elé. Szóval véleményem szerint a rendszer nem épp tökéletes. Munkámból adódóan indultam így ki. Véleményem szerint olyan rendszert lehet építeni, bevezetni ahol a legtöbb feltétel adott már arra, hogy ne utólag kelljen visszafordulni. 1996 óta van jogsim, 1998-ban volt egy szabálysértésem (nem működő km órával sebesség túllépés), pedig évi sok-sok ezer km-et vezettem már le (Bp-en, vidéken, sokat külföldönm is). Soha nem utaztam még tömegközlekedési eszközön érvényes bérlet/jegy nélkül, jobb oldalon állok a metró lépcsőjén, nem csengetem le a gyalogost a régi híd baloldalán, nem fekszem rá az autó dudájára, ha bevág elém egy autós, veszélyztetve engem ezáltal, stb, stb.
    Szóval szerintem kicsit többet kellene tenni a morálért is, nem csak szabályt hozni, meg betartatni. (ami meg szerencsétlen rendőröknek ezzel kapcsolatban el van rendelve, az... :( )
    De itt van a teki katonás jedis ügy. Bár nem ismerem az ügy pontos részleteit, de szerintem nem annyira vicces az egész, mint ami kikerekedett belőle.
    Hopsz, bocsi a hosszú iratért.

    (#19219) Rick4: ilyenkor nyúlat félre rak, vadásztársaságot felhív? Vagy hogy is kell ilyenkor eljárni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák