Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Orionk

    senior tag

    válasz lugosi #51461 üzenetére

    Nincs olyan fotónk, ami Szeged felett készült és van rajta egy hőlégballon is a levegőben.
    Nem akartam olyan képet kitenni, amin csak Szeged város van rajta felülről és nincs rajta az egyik ballonunk.
    Ezért ráraktam másik képről egyik ballonunkat.

    Nem is tagadtam sosem, hogy PS-ben ez csak egy kontár pár perces munka volt. Direkt ezért tettem oda a ballon köré a fehér sávot, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy ez egy összeollózott kép és nem az volt a cél, hogy szép legyen, hanem az emberek lássák az egyik ballonunkat is. Hozzáteszem, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyire ért a csapat a hőlégballonozáshoz, és ránk bíznád-e az életed. Ugyanis bátran állíthatom, hogy profi pilótákról van szó legalább 20 éves gyakorlati tapasztalattal. A biztonságos és profi repülésnek semmi köze ahhoz, hogy mennyire ért a csapat az informatikához.

    Én sem piszkálom az informatikusokat, hogy nem értenek a repüléshez.

    A Dropboxba azért tettem fel a két fájlt, mert ha majd onnan törlöm őket, akkor innen nem lehet a későbbiekben betölteni őket. Ugyanis a későbbiekben nem akarom, hogy lássák ezt a hirdetést. Ha a szöveget és a képet is betettem volna ide, akkor azt nem lehetett volna törölni a későbbiekben.

    Akik repülnek velünk ők boldogok és örülnek a repülés végén, mert tényleg szép élmény szokott lenni és nem azon piszkálódnak, hogy a hőlégballonosok nem tudnak PS-t használni.
    Majd ha elkészül a weblap, akkor azon lesz rendes hirdetés is.

Új hozzászólás Aktív témák